Tre raske spørgsmål med Fanny

Velkommen til vår nye serie der vi fremhever teammedlemmene bak VagiVital-merket med tre raske spørsmål!

Vi starter med Fanny Falkman Grinndal, vår lidenskapelige nordiske leder. Med en lang karriere innen kvinnehelse, deler hun sin lidenskap for innovasjon og kvinnehelse, noe som virkelig skinner gjennom i hennes arbeid og dedikasjon til VagiVital.

Følg med i serien for å bli kjent med Fanny og resten av vårt fantastiske team, der hver medlem bidrar til vår felles misjon ❤️

Hva driver deg i arbeidet ditt?
"Oh, det er så mange ting! Det er vanskelig å være lidenskapelig alene, men jeg har privilegiet av å jobbe sammen med smarte, erfarne og herlige kolleger i en flat organisasjon der vi alle deler lidenskapen for kvinnehelse og innovasjon. Vi er fortsatt et voksende selskap, og å være en del av den reisen og bidra til vår utvikling er utrolig spennende. Siden jeg begynte å skrive vår VagiVital-blogg, der jeg deler personlige historier fra livet mitt sammen med fakta og forskning relatert til kvinnehelse, har jeg også fått en personlig tilknytning til kundene våre, noe som betyr mye for meg. Å lytte til kvinners behov og utfordringer er også avgjørende for å navigere vår vei videre. Et VagiVital-samfunn fylt med inspirerende kvinner som støtter hverandre, er noe jeg er spesielt lidenskapelig opptatt av."

Hvordan begynte reisen din innen kvinnehelse?
"Jeg var bare noen få år gammel da faren min kilte meg og jeg utbrøt dramatisk, 'Pass på eggene mine!' I dag er jeg 50 år og har født fire barn, så noen av de eggene ble faktisk brukt," sier hun og ler. "Nei, men ærlig talt, kvinnehelse, med alt det innebærer, har alltid fascinert meg. Jeg har jobbet i mange forskjellige bransjer, men har alltid gravitert mot områder som jobber for kvinner. I mange år jobbet jeg både som doula og som kursleder for fødselsforberedende kurs for 'Annas Profylax', der jeg fikk muligheten til å utdanne 6000 foreldre, og siden den gang har jeg fortsatt innen femtech-selskaper. Navnet mitt 'Fanny' betyr til og med 'vagina'," legger hun til med et smil.

Hva betyr "Stay Pussytive" for deg?
"Stay Pussytive er mye mer enn et smart ordspill; det er en holdning og en bevegelse som strever etter å styrke kvinners posisjon i samfunnet gjennom helse og åpenhet. For meg personlig betyr det å alltid opprettholde en positiv og styrkende dialog om kvinnehelse. Det handler om å bryte ned stigma, bygge fellesskap og fremme en atmosfære der kvinner kan snakke åpent om kroppene sine og intimhelsen uten frykt eller skam. Å være 'Pussytive' betyr å ta kontroll over vår helse og velvære og jobbe sammen for å skape en verden der alle kvinner kan gjøre det samme."

Ta vare på deg selv og Stay Pussytive ❤️

/VagiVital-teamet