Angrerett:

 

Vi ønsker selvfølgelig at du som kunde skal bli fornøyd med varene du kjøper hos oss. Skulle du angre på kjøpet, har du rett til å trekke deg fra kjøpsavtalen uten begrunnelse innen 14 dager etter at du mottar varen. Kontakt alltid vår kundeservice før du returnerer varen, husk å oppgi kundenummer og fakturanummer. Du som kunde betaler returfrakten når du benytter deg av angreretten. Vi refunderer varen innen 30 dager etter at du har hevet kjøpet og returnert produktet.


Reklamasjon:


Ved feil på bestilt vare har du som kunde rett til å reklamere innen 14 dager etter at varen mottas. Ved slik retur betaler vi selvsagt fraktkostnaden. Dette mot fremvist kvittering.
 
Varene returneres til: 
Peptonic AB
C/O Hillmers Logistik AB
Ljungvägen 17
641 39 Katrineholm
Sweden


Når vi har mottatt den aktuelle varen, undersøker vi den i henhold til den beskrivelsen du som kunde gir i forbindelse med reklamasjonen. Det er viktig at du gir en mest mulig detaljert beskrivelse. Dersom reklamasjonen godkjennes, betaler vi fraktkostnader og eventuelle andre kostnader du har hatt i forbindelse med reklamasjonen. Selv om vi godkjenner en reklamasjon, har du som kunde alltid plikt til å begrense kostnadene som følge av reklamasjonen. Det er altså kun berettigede kostnader som refunderes.

For ytterligere hjelp, kontakt oss på:
email: kundservice@vagivital.se
telefon: 010-34 44 988
web: www.vagivital.se