Fungerer VagiVital AktivGel som glidemiddel?

Jeg har i ferien tenkt mye på kvinners sexlyst og fordypet meg i temaet gjennom bøker, podcaster og artikler. En av årsakene til at jeg er nysgjerrig, er at vi til høsten lanserer vårt eget glidemiddel, basert på bestselgeren Vagivital AktivGel for tørre slimhinner 🙌! Flere kvinner begynner faktisk å se på glidemiddel som et "leketøy" heller enn et "hjelpemiddel" som kan berike samleiet - uansett tørre slimhinner eller ikke 😍

Rundt halvparten av de spurte kvinnene i en brukerundersøkelse sier at de er mer seksuelt aktive etter å ha brukt VagiVital AktivGel. Så hvorfor lansere et glidemiddel når så mange kvinner allerede rapporterer om et mer aktivt sexliv etter at de begynte å bruke AktivGel? Jo, fordi det faktisk er en viss forskjell...

KAN AKTIVGEL FUNGERE SOM GLIDEMIDDEL?
🌸 VagiVital AktivGel har en "smøre"-effekt, men det er viktig å være klar over at vår gel ikke primært er utviklet som et tradisjonelt glidemiddel ved samleie. I stedet er formålet med VagiVital AktivGel å gi langvarig lindring og kurere tørre slimhinner i skjeden.

🌸 Hva er det som gjør VagiVital AktivGel så spesiell? Det handler om langsiktige resultater. Ved regelmessig bruk av AktivGel hjelper du slimhinnene med å gjenvinne sin naturlige fuktighet og elastisitet. Kliniske studier viser at kvinner som bruker produktet i 4 til 12 uker, rapporterer en merkbar reduksjon i tørrhet og smerter under samleie. Flere opplever også at tidligere blødninger under samleie forsvinner over tid.

🌸 Brukerundersøkelsen vår viser at 44% av kvinnene ble mer seksuelt aktive etter at de begynte å bruke AktivGel. Og altså, det er ikke så rart - tørre slimhinner kan forårsake både irritasjon og smerter, og kan også bidra til gjentatte urinveisinfeksjoner. VagiVital AktivGel vil fukte slimhinnene og legge forholdene bedre til rette for et aktivt forhold❤️.

🌸 Hemmeligheten bak AktivGel er den lave osmolaliteten, altså den ultimate fuktighetsbevarende evnen, som gjør at gelen kan overføre fuktighet til slimhinnene over tid. AktivGel fungerer derfor i utgangspunktet som et glidemiddel, men etter en stund tørker gelen opp (når fuktigheten i gelen overføres til slimhinnen), noe som gjør at den etter en stund ikke har like mye "glid" som et tradisjonelt glidemiddel. I vår brukerundersøkelse forteller mange kvinner også at de kan "være i øyeblikket" under sex, dvs. at de ikke lenger trenger å bruke glidemiddel i samme grad som før etter at de begynte å bruke AktivGel.

🌸 Mange av våre kunder har fortsatt etterspurt en fuktighetsgivende glidemiddel med fantastisk gliiiiiiiid 😊, noe som gjør at det blir ekstra gøy å lansere en fuktighetsgivende glidemiddel med masse glid til høsten 🙌


 

 

 

 

 

 

Overvåk lanseringen av VagiVital glidemiddel her:


 

 

 

 

 

 

 
Kjøp 3-pakning VagiVital AktivGel og få 10% rabatt her:

HVORFOR BRUKE GLIDEMIDDEL?
🌸 Det er fortsatt en del kvinner som ser på glidemiddel som et "hjelpemiddel" som skal brukes ved behov, og ikke som noe som kan øke nytelsen for alle. Men glidemiddel gjør nesten all sex mer behagelig, og det er absolutt ikke "juks" å bruke litt ekstra glidemiddel 😊.

🌸 Undersøkelser viser at bruk av glidemiddel kan forbedre sexopplevelsen og øke opphisselse hos kvinner. Det er vist at kvinner blir mer opphisset av å føle seg våte, noe som kan øke den seksuelle nytelsen og bidra til at kvinner føler seg mer i øyeblikket og komfortable under sex.

🌸 En studie publisert i Journal of Sexual Medicine fant at kvinner som brukte glidemiddel under sex, opplevde høyere grad av nytelse og tilfredshet sammenlignet med dem som ikke brukte glidemiddel. Forskerne bemerket at glidemiddel reduserer friksjon og ubehag, noe som gjør sex mer behagelig og reduserer risikoen for smerte og irritasjon.

🌸 I tillegg har forskning vist at kvinner som bruker glidemiddel regelmessig, opplever en økt følelse av kontroll over sin egen seksuelle helse og velvære. Dette skyldes blant annet at glidemiddel kan redusere bekymringene for tørrhet i skjeden, som er en vanlig årsak til ubehag under sex.

🌸 Bruk av glidemiddel kan også gi en følelse av lekenhet og utforskning i sexlivet. Det kan introdusere nye følelser og oppmuntre til å eksperimentere med ulike typer berøring og intimitet. Mange kvinner har erfart at glidemiddel i sexrutinen kan gjøre det lettere å oppnå orgasme og forbedre den generelle sexopplevelsen 🙌

🌸 Ved å bruke glidemiddel som et verktøy for å forbedre den seksuelle opplevelsen, i stedet for bare et hjelpemiddel for å håndtere problemer, kan kvinner få et mer positivt og lystbetont syn på seksualiteten sin ❤️

 
Ta hand om dig & Stay Pussytive ❤️

/Fanny Falkman Grinndal
Business Manager Nordics
Peptonic Medical AB
fanny.falkman-grinndal@peptonicmedical.se