FEM PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR OM VAGIVITAL AKTIVGEL

I jobben min som Sjef i Sverige for VagiVital er den personlige kontakten med deg som kunde noe av det morsomste Det er noe jeg setter enormt stor pris på, å få være en del av våre kunders reise mot intimt velvære. Ikke bare har jeg hatt gleden av å svare på spørsmål om våre fantastiske produkter, men jeg har også blitt fortalt unike livshistorier. Det er i disse øyeblikkene med ærlig og åpen kommunikasjon at jeg virkelig forstår hvordan intimhelse er mer enn bare et tema - det er en del av livskvaliteten, velværet og selvfølelsen vår Intimhelse er et tema som angår oss dypt, og det er umulig å ikke bli berørt. Jeg har hørt utrolige historier som spenner over hele spekteret av livserfaringer. Jeg har hørt inspirerende historier om kvinner over 80 år som fortsatt har et rikt og tilfredsstillende sexliv. Og samtidig har jeg fått hjerteskjærende meldinger fra kvinner som sliter med tørre slimhinner - en smerte som ikke bare er fysisk, men som også er fylt av vanskelige og kompliserte følelser. Det er i disse øyeblikkene jeg blir sterkt påminnet om hvor viktig det er å snakke åpent om intimhelse og tilby løsninger som virkelig kan gjøre en stor forskjell.

HISTORIER OM SEX-BELYST OG INTIMITET

De fantastiske historiene om kvinner som fortsetter å nyte sex i høy alder, er både inspirerende og hjertevarmende. Historiene viser at alder aldri trenger å være en begrensning når det gjelder intimitet, og at sexlyst og nytelse er noe man kan ha hele livet. Det er en påminnelse om at vi aldri bør slutte å investere i vår intime helse og velvære.

HISTORIER OM UTFORDRINGER OG BEHOV FOR HJELP

Likevel vet jeg at det finnes kvinner som går gjennom vanskelige utfordringer når det gjelder egen intimhelse. Mange av dere har delt deres personlige utfordringer med meg, og jeg er så takknemlig for at dere har motet til å åpne opp om smertene og bekymringene deres. Det er nettopp i disse øyeblikkene av sårbarhet og ærlighet at behovet for løsninger blir tydelig, og spesielt VagiVital AktivGel har spilt en viktig rolle for mange kvinner. Å høre hvordan produktet vårt har hjulpet mange av dere med å lindre tørre slimhinner, kløe og smerter ved samleie, er en påminnelse om at det finnes håp og hjelp å få.

FEM SPØRSMÅL OG SVAR OM VAGIVITAL AKTIVGEL FOR TØRRE SLIMHINNER

Intimhelse er noe alle kvinner opplever på ulike måter, og det å kunne både snakke om og stille spørsmål er et viktig skritt i retning av å fremme bevissthet og forståelse. Vi har utviklet VagiVital AktivGel med omtanke, og vi er stolte av å kunne tilby et produkt som kan gjøre en reell forskjell i livet ditt.

Nedenfor finner du fem vanlige spørsmål fra kundene våre om VagiVital AktivGel:

1. Spørsmål: Hvor lenge (eller ofte) skal jeg bruke AktivGel?

Respons: I de kliniske studiene vi har gjennomført med VagiVital AktivGel, ser vi svært gode resultater etter 30 dager (4 uker). Resultatene er ytterligere forbedret ved 12 ukers oppfølging. Derfor anbefaler vi normalt daglig bruk i 12 uker (3 tuber) og deretter overgang til bruk etter behov. I brukerundersøkelser svarer de fleste at de bruker produktet daglig i 30 dager. Deretter er det vanligst å gå over til å bruke det annenhver eller hver tredje dag.

2. Spørsmål: Kan VagiVital AktivGel erstatte østrogenpreparater?

Respons: VagiVital AktivGel er et godt alternativ for kvinner som ikke kan eller ønsker å bruke østrogenpreparater, og mange kvinner har rapportert at de opplever lignende eller bedre resultater med VagiVital AktivGel. Noen kvinner har også fortalt oss at de bruker produktet vårt i kombinasjon med østrogen, men vi har ingen studier på kombinasjonsbruk. Det som er bra med AktivGel er at du ikke kan overdosere det, siden det ikke inneholder noen hormoner.

3. Spørsmål: Kan VagiVital AktivGel forårsake økt utflod?

Respons: Ja, det er mulig at du kan oppleve økt utflod når du bruker VagiVital AktivGel. For noen kvinner er dette en normal reaksjon, og det kan faktisk være en tilbakevending til hvordan det var før overgangsalderen. Det er viktig å merke seg at økt utflod ikke alltid er en negativ effekt. Det kan faktisk være et tegn på at produktet virker og bidrar til å gjenopprette et sunt miljø i skjeden.

4. Spørsmål: Hjelper AktivGel mot urinveisinfeksjoner?

Respons: Tørre og skjøre slimhinner er vanlig etter overgangsalderen og kan påvirke vevet i urinveiene, inkludert urinrøret og urinblæren, slik at de blir mer utsatt for infeksjoner. Når vevet i urinveiene blir tynnere og mindre elastisk, kan urinrøret bli irritert og betent, noe som kan føre til urinveisinfeksjoner. Vi har ingen studier med AktivGel som spesifikt er knyttet til urinveisinfeksjoner, men siden gelen styrker og fukter slimhinnene, kan dette være årsaken til at så mange kvinner rapporterer at gelen også har hjulpet dem med å forebygge urinveisinfeksjoner.

5. Spørsmål: Kan VagiVital AktivGel brukes som glidemiddel?

Respons: VagiVital AktivGel har en glideevne kan man si. Det er imidlertid viktig å forstå at VagiVital AktivGel ikke primært ble utviklet med tanke på å være et tradisjonelt glidemiddel for samleie. Det som virkelig kjennetegner VagiVital AktivGel er at den bygger opp et resultat og kurerer og lindrer tørrhet i vaginalslimhinnen på lang sikt. Det betyr at slimhinnene blir bedre lubrikert og mer fuktige over tid. De kliniske studiene vi har gjennomført, viser at kvinner som bruker produktet i både 4 og 12 uker, rapporterer om betydelig reduksjon i tørrhet i skjedeslimhinnen. I tillegg er smerter ved samleie betydelig redusert, og kvinner som tidligere har hatt blødninger under samleie, sier at disse problemene forsvinner etter bruk av VagiVital AktivGel. I en brukerundersøkelse svarte 44% av de spurte kvinnene at de er mer seksuelt aktive etter å ha brukt VagiVital AktivGel. Det er også verdt å merke seg at produktet vårt er skånsomt og ikke irriterer slimhinnene. I stedet hjelper det slimhinnene med å gjenvinne sin naturlige elastisitet og fuktighet, spesielt etter for eksempel overgangsalderen. Mange kvinner har også rapportert at de ved kontinuerlig bruk av VagiVital AktivGel ikke lenger trenger å bekymre seg for å forberede seg til samleie.

DEL HVA DU FØLER

Igjen, tusen takk til alle dere som ærlig og åpent har delt deres erfaringer. Det har vært en viktig påminnelse om hvorfor vi brenner for arbeidet vårt. Sammen kan vi fortsette å spre kunnskap om intimhelse og tilby støtte til de som trenger det

Du finner VagiVital AktivGel henne

Ta vare på deg selv og Stay Pussytive

/Fanny

VAGIVITALT

Diagnostiserer - Behandler - Forebygger