Uttak:
Naturligvis vil vi at du som kunde skal være fornøyd med varene du kjøper fra oss. Hvis du angrer på kjøpet ditt, har du rett til å trekke deg fra salgskontrakten uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at du mottok varene. Kontakt alltid vår kundeservice før du returnerer produktet, husk å oppgi kundenummer og fakturanummer. Du som kunde er ansvarlig for returfrakten ved det angrede kjøpet. Vi betaler tilbake innen 30 dager etter at du løftet kjøpet og returnerte produktet.

Klage:
Som kunde har du rett til å klage innen 14 dager etter at du har mottatt produktet. Vi har selvsagt ansvaret for fraktkostnader i slike returer. Mot kvitteringen som vises.


Varene returneres til:
Peptonic AB
C / O Hillmers Logistik AB
Ljungvägen 17
641 39 Katrineholm
Sverige

Når vi har mottatt produktet i forbindelse, vil vi undersøke produktet i samsvar med beskrivelsen du som kunde gir i forbindelse med klagen. Det er viktig at du gir en så detaljert beskrivelse som mulig. Hvis klagen blir akseptert, vil vi svare på fraktkostnadene dine og andre kostnader som påløper i forbindelse med klagen. Selv om vi godtar en klage, er du som kunde alltid forpliktet til å begrense kostnadene dine som følge av klagen. Det er derfor bare forsvarlige kostnader som refunderes.

For ytterligere hjelp, kontakt oss på:
e-post: kundservice@vagivital.se
telefon: 010-34 44 988
nett: www.vagivital.se