Pris
Hver prisangivelse refererer til svenske kroner og inkluderer moms. For leveranser utenfor EU kan eventuelle tollgebyrer påløpe, som blir betalt av deg.
Vi forbeholder oss muligheten for typografiske feil som priser, produktinformasjon, spesifikasjon eller andre feil på nettstedet. I tilfelle unøyaktigheter forbeholder vi oss retten til å korrigere disse med tilbakevirkende kraft. Vi forbeholder oss også retten til å kansellere feil bestillinger og forbeholder oss for eventuelt endelig salg.
Hvis du er under 18 år, trenger du foreldretillatelse for å handle hos oss.
For informasjon om fraktpriser, se nedenfor under "Forsendelses- og forsendelsesbetingelser".

Innbetaling
Våre betalingsløsninger tilbys i samarbeid med Klarna. Du kan betale med direkte betaling, kredittkort eller med faktura. Utløpstiden for fakturaen er 14 dager, og du mottar fakturaen direkte fra Klarna. Du kan lese mer om betalingsmåtene og vilkårene for avklaring på følgende lenkevilkår og betingelser Klarna Checkout.

Du får alltid en følgeseddel sammen med bestillingen.

Fraktbetingelser
Varene sendes fra oss innen 2-4 virkedager etter bekreftet bestilling. Varene sendes av Postnord Logistics. Leveringstid for Storbritannia er beregnet 4-5 virkedager etter fra leveringsdato.

  • Covid-19 kan forårsake forsinkelser og forlenge leveringstiden
  • Leveringstid beregnes virkedager fra avgang fra avsender til ankomst på servicepunktet.
  • Leveringsdagen er ikke inkludert i leveringstiden.
  • Anslått leveringstid beregnes for større byer og kan ikke garanteres.
  • Du representerer fraktkostnaden, som automatisk beregnes og godkjennes av deg før en bestilling kan bekreftes.
  • Du har rett til å kansellere kjøpet gratis i tilfelle materiell forsinkelse (med mindre ny leveringstid er avtalt).
  • Vi er ansvarlige for varer som er skadet eller tapt under transport til deg. Hvis varen er skadet eller mistet, er det ditt ansvar å informere kundeservicen vår på info@peptonicmedical.se Så snart du oppdager dette. Du er ansvarlig for varer som blir skadet eller mistet under transport når de returneres til oss.

Uten krav
For uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å belaste 75 NOK for å dekke administrasjonen av denne og returforsendelsen. Varen er på postkontoret om [14 dager] før den returneres til oss.
For ikke-innsamlede pakker som inneholder reseptfrie medisiner, gjelder følgende: I henhold til Legemiddelverkets forskrifter kan returnerte legemidler ikke selges på nytt eller sendes på nytt. Legemidler som kommer tilbake, eller som ikke hentes fra agenter, må destrueres ved lov. Vi belaster deg for medisinkostnadene i en uinnhentet eller returnert pakke.


Angrerett og retur av foreldreløse medisiner
Legemidler og hygieneartikler er unntatt fra angreretten ved lov og kan derfor ikke returneres. Hvis et legemiddel returneres, vil det bli ødelagt og ladet. Det samme gjelder medisiner i uinnhentede pakker som returneres automatisk til oss, samt pakker med ufullstendig adresse som returneres på grunn av dette. For mer informasjon, kontakt oss på vår kundeservice på info@peptonicmedical.se.

Retur av foreldreløse legemidler
Send inn resterende medisiner til oss for sikker ødeleggelse. De returnerte legemidlene transporteres til godkjente forbrenningsanlegg der de brennes ved høy temperatur slik at legemidlene blir fullstendig ødelagt. Varen kan veie opp til maksimalt 2 kg. Vær oppmerksom på at penger ikke krediteres for returnerte medisiner. Returadresse:
Peptonic Medical AB 
Färögatan 33
164 53, KISTA
Sweden

Klage
Du har rett til å klage på et bestilt produkt innen rimelig tid etter at du har oppdaget eller fjernet feilen. I tilfelle feil, vennligst kontakt vårt kundesupportteam på info@peptonicmedical.se. Skriv alltid inn ordrenummer i forbindelse med klagen. Det er også viktig at du gir en så detaljert beskrivelse som mulig av feilen. Deretter skal varen sendes til:

Peptonic Medical AB
Färögatan 33
164 53, KISTA
Sweden

Når vi har fått produktet, undersøker vi det og Reklamerade-feilen. Hvis klagen blir akseptert, vil vi svare på fraktkostnadene dine og andre kostnader som påløper i forbindelse med klagen. Selv om vi godtar en klage, er du alltid forpliktet til å begrense kostnadene dine som følge av klagen. Det er derfor bare forsvarlige kostnader som refunderes.

Personlig informasjon
I forbindelse med din bestilling og / eller kontoregistrering, godtar du at vi lagrer og bruker informasjonen din i vår virksomhet for å fullføre og tilby den tjenesten du forventer av oss. AL behandling av personopplysninger skjer i samsvar med dataforordningen.
Informasjonen du gir om deg selv brukes av Peptonic Medical AB og våre partnere for betaling og levering. Vi garanterer at ingen informasjon om deg vil bli solgt eller overført til noen tredjepart. Lær mer om hvordan vi behandler din personlige informasjon i personvernreglene våre.

Informasjonskapsler
For å kunne handle på nettbutikken vår krever du samtykke til informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som er lagret på datamaskinen din og inneholder informasjon. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedet vårt for våre kunder, for eksempel for å kunne tilpasse nettstedet etter dine ønsker og valg. En permanent informasjonskapsel forblir på den besøkendes datamaskin i maksimalt 12 måneder. Informasjonskapsler brukes utelukkende for å forbedre din opplevelse på nettstedet vårt, ikke for å lagre personlige data. Du kan enkelt slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller mobilenheten via nettleseren.

Ordrebekreftelse og overføring av risiko
Når vi har mottatt bestillingen din, sender vi deg en bekreftelses-e-post. Vellykket ordre betyr at du godtar kjøpsvilkårene våre og godtar at navnet og personnummeret eller firmaets registreringsnummer er registrert i vårt kunderegister. Kjøpsavtalen vil bare bli nådd når vi bekrefter bestillingen ved å sende en bekreftelse til e-postadressen du oppga. Hvis du ønsker å kansellere eller endre noen av dine bestillinger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@peptonicmedical.se så snart som mulig.

Vi forbeholder oss retten til å korrigere bestillinger hvis levering av en eller annen grunn ikke kan gjøres, og hvis du har gjort flere bestillinger, forbeholder vi oss retten til å slå sammen dine bestillinger og levere dem i en pakke. Du vil bare være eier av varene du bestilte etter at de ble levert til deg, og vi har mottatt full betaling for varene. Når varene er levert til deg, overføres ansvaret for tapet eller ødeleggelsen til deg.

Opphavsrett
Alt innholdet på dette nettstedet, for eksempel tekst, grafikk, logoer, bilder, lydklipp, digitale nedlastinger og annen programvare, tilhører Peptonic Medical AB og er beskyttet av svenske og internasjonale lover om opphavsrett.

Gjeldende lov og jurisdiksjon
Disse vilkårene og bruken av nettstedet (så vel som innen eller utenforkontraktuella forhold som kan oppstå i forbindelse med dette) skal styres av og tolkes i samsvar med svensk lov. Tvister som oppstår skal avgjøres av de svenske domstolene.

Tvist
Hvis vi ikke kan være enige, vil du som har inngått en avtale med oss ​​som forbrukerrett til å rapportere tvisten til generelle klager (ARN). Vi har en policy for å følge anbefalingene fra ARN. Du kan kontakte Arn via deres nettside, www.arn.se, eller ved å sende et brev til ARN på adressen:

Generelle klager
Box 174
101 23 Stockholm