ENDELIG EN KLINISK DOKUMENTERT BEHANDLING FOR ILLELUKTENDE UTFLOD - VELKOMMEN VERNIVIA ❤

De færreste arbeidsplasser snakker nok åpent om illeluktende utflod eller hvor stor andel av den kvinnelige befolkningen som faktisk kjenner til begrepet bakteriell vaginose, men det gjør vi i VagiVital, og den åpenheten er jeg takknemlig for. Etter en viss alder har de fleste kvinner ærlig talt opplevd en håndfull tilstander, selv om altfor få fortsatt snakker om det. I VagiVital snakker vi selvfølgelig ofte om kvinners intimhelse og kan også relatere til hverandres personlige historier, men vi har alle vår egen lille "spesialinteresse" for intimhelse, ofte basert på egne livserfaringer. Jeg hadde selv hundrevis av urinveisinfeksjoner i ungdommen (ok, det er litt overdrevet, men det føltes sånn), mens en kvinnelig kollega har erfaring med illeluktende utflod, såkalt bakteriell vaginose. Vi har alle hatt hver vår lille "akilleshæl" når det gjelder kvinnehelse og vaginale problemer, men felles for oss alle er at vi ofte har bekymret oss og lidd oss gjennom unødvendig langvarige vaginale smerter. Hvis det var virkelig smertefullt, ville vi selvfølgelig søkt hjelp etter hvert, men ofte biter vi i det sure eplet og håper at det går over. For man dør jo ikke av illeluktende utflod, for eksempel. Det gjør ikke vondt engang. Det bare lukter vondt. Men det kan være ekstremt angstprovoserende å bekymre seg for om kollegene i møterommet kan lukte fiskelukten gjennom buksene dine. Det er derfor jeg i dag er så stolt og glad for å kunne tilby den beste løsningen på illeluktende utflod! La meg presentere vårt nye tilskudd til VagiVital-familien og den mest effektive behandlingen mot bakteriell vaginose - velkommen til Vernivia

HVA ER BAKTERIELL VAGINOSE OG ILLELUKTENDE UTFLOD?

La oss først og fremst forstå hva bakteriell vaginose (BV) er. Bakteriell vaginose er en vanlig vaginal infeksjon som skyldes en ubalanse i skjedens naturlige mikrobiom. Det vanligste symptomet på bakteriell vaginose er illeluktende utflod, noe som kan være både ubehagelig og pinlig. Dessverre er det også mange kvinner som lider i stillhet fordi de ikke vet hvordan de skal diagnostiseres eller behandles.

Les bloggen om bakteriell vaginose og illeluktende utflod her! 

FRA DIAGNOSE TIL BEHANDLING AV ILLELUKTENDE UTFLOD FRA SKJEDEN

Intimhelse er en viktig del av vårt generelle velvære, men samtidig et tema som altfor ofte forblir i skyggen. Det at vi alle begynner å snakke om det, utgjør en stor forskjell, men en viktig del er at det også finnes forskning og innovasjon som bidrar til kvinners intimhelse. VagiVital VS Self Test og Vernivia Vaginal Mousse representerer sammen et banebrytende skritt i retning av å ta vare på intimhelsen vår - fra diagnose til behandling.

VAGIVITAL VS. SELVTEST - DIAGNOSTISER BAKTERIELL VAGINOSE PÅ 30 SEKUNDER

Studier viser at det er mangel på kunnskap om bakteriell vaginose, og at mange kvinner ikke søker hjelp for sine problemer. Så hvordan vet du om du har bakteriell vaginose? Tja, det vet du ikke før du tar en test på for eksempel en helsestasjon eller hos gynekolog, eller sender en test til et laboratorium, noe som kan ta noen dager å få svar på. VagiVital VS Selvtest er en svensk patentert selvtest som er enkel å bruke og gir lynraske resultater. Med en imponerende sensitivitet på 91,80% kan denne testen identifisere bakteriell vaginose i løpet av 30 sekunder. VS Selvtest er enda mer imponerende fordi den ikke bare måler pH-verdien, men også utflodets bufferkapasitet, dvs. utflodets evne til å motstå pH-endringer. Dette er et viktig fremskritt, ettersom tradisjonelle pH-sticks kan overse opptil 22% av BV-tilfellene der pH-verdien er normal. VagiVital VS Selvtest hjelper kvinner til raskt å identifisere årsaken til illeluktende utflod, noe som også gjør det lettere å håndtere bakteriell vaginose på et tidligere stadium.

VagiVital VS Selvtest finner du her!

VERNIVIA VAGINALMOUSSE - BEHANDLING MED EFFEKT

Men hva om VagiVital VS Selvtest viser at du har bakteriell vaginose? Ikke bekymre deg, for det er her Vernivia Vaginal Mousse kommer inn i bildet. Denne svenske innovasjonen er basert på patentert teknologi og er CE-sertifisert. Den er utviklet og produsert i Sverige, og det er klinisk bevist at den effektivt behandler bakteriell vaginose i løpet av en 7-dagers kur. Et av de mest imponerende resultatene er at 83 % av kvinnene ble klinisk friske etter den syvende behandlingsdagen. Dette er en imponerende suksessrate som viser hvor effektivt Vernivia er. Men det er ikke alt. Vernivia bidrar også til å styrke skjedens naturlige forsvar, noe som gjør det vanskeligere for bakteriell vaginose å komme tilbake.

Vernivia Vaginal Mousse finner du her!

TRE ENKLE TRINN FOR Å HÅNDTERE ILLELUKTENDE UTFLOD FRA SKJEDEN

🌸 Trinn 1: Bestill VagiVital VS Selvtest på nett eller i butikk

🌸 Trinn 2: Diagnostiser direkte hjemme med VagiVital VS og få svar innen 30 sekunder.

🌸 Trinn 3: Hvis testen er positiv, behandler du hjemme med Vernivia Vaginal Mousse - og du kan være klinisk frisk innen en uke

POSITIV, HERLIG OG VAKKER INTIMPLEIE INKLUDERER ILLELUKTENDE UTFLOD FRA SKJEDEN

VagiVital VS Selvtest og Vernivia Vaginal Mousse tar ikke bare vare på vårt fysiske velvære, de tar også vare på vår selvtillit og positive holdning til kroppen og skjeden. Intimhelse trenger ikke å være et tabubelagt tema, og disse produktene gjør det enklere enn noensinne å håndtere og forebygge bakteriell vaginose. Så la oss skape en #pussytive bevegelse ved å snakke åpent om intimhelsen vår, der vi også tar vare på oss selv - fra diagnose til behandling.

Vernivia er nok et viktig skritt i oppbyggingen av en helt unik produktserie som kan diagnostisere, behandle og forebygge vaginale helseproblemer.

For å gå direkte til butikken vår, klikk her!

Ta vare på deg selv og Stay Pussytive

/Fanny

VAGIVITAL

Diagnostiserer - Behandler - Forebygger