BLI KVITT TØRRE SLIMHINNER PÅ BARE 90 DAGER MED AKTIVGEL

Hvor smertefullt det kan være å ha tørre og skjøre slimhinner, der hver bevegelse føles som å ha sandpapir i trusa, kan de fleste kvinner kjenne seg igjen i. Tørrhet i slimhinnene og vaginal atrofi er tilstander som kan ramme kvinner i alle aldre, ikke minst etter overgangsalderen, men også i andre perioder av livet, for eksempel på grunn av hormonelle forandringer, medisinsk behandling eller visse helsetilstander. Det kan være svært belastende å leve med tørre slimhinner og vaginal atrofi, men det finnes håp ❤️.

VagiVital AktivGel - en revolusjonerende gel som er klinisk utprøvd på svenske universitetssykehus og som kan fukte selv de tørreste slimhinner etter bare 90 dagers bruk.

STUDIE VISER AT AKTIVGEL HJELPER

Kvinner med tørre slimhinner ble i vår studie ved svenske universitetssykehus behandlet daglig med AktivGel i 12 uker. I begynnelsen av studien ble deltakerne også bedt om å vurdere alvorlighetsgraden av symptomene sine på en firedelt skala (1-4). Symptomene var irritasjon og kløe i underlivet, tørrhet i skjeden, smerter ved vannlating og smerter ved samleie. Etter 12 ukers bruk av VagiVital AktivGel opplevde hele 79% av kvinnene en betydelig forbedring av de mest plagsomme symptomene.

Kjøper du en 3-pakning AktivGel får du 10% rabatt her.

RESULTATENE AV STUDIEN

Funnene i studien er både oppmuntrende og lovende! De dokumenterte forbedringene var:

🌸 Vesentlig reduksjon i symptomer knyttet til tørre slimhinner, som kløe; irritasjon og smerter ved både intimitet og vannlating. Disse resultatene har også stor innvirkning på kvinners livskvalitet ❤️

🌸 Forbedret håndtering av trang-inkontinens / urininkontinens; en tilstand som mange kvinner opplever, men som det ikke alltid snakkes om. Ved å redusere disse symptomene får kvinnene en større følelse av kontroll og frihet i hverdagen.

🌸 Forbedring av pH-verdien og en økning i antall celler i slimhinnens overflatelag; Slike positive endringer er avgjørende for en sunn vaginalflora og spiller en viktig rolle for å fremme og opprettholde intim helse.

Det som er mest oppsiktsvekkende med disse resultatene er at effekten av VagiVital AktivGel på de mest plagsomme symptomene kan sammenlignes med effekten av østrogenpreparater. Hva er den store forskjellen? VagiVital AktivGel er helt fri for hormoner.  Denne forskjellen er viktig, ettersom det betyr at kvinner nå har tilgang til en effektiv behandling uten de potensielle risikoene og bivirkningene som er forbundet med hormonelle alternativer.

HVORDAN DU KOMMER I GANG MED AKTIVGEL

Du får best mulig effekt av AktivGel ved å bruke gelen hver dag med 1 ml per dag i 90 dager (3 tuber) og deretter gå over til å bruke den etter behov, vanligvis annenhver eller hver tredje dag. Gelen er helt ufarlig, kan ikke overdoseres og kan kombineres med hormonbehandling.

SEKS VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR OM ACTIVE GEL

1. Spørsmål: Hjelper AktivGel mot urinveisinfeksjoner? Hjelper AktivGel mot urinveisinfeksjoner?

Svar: Vi har ikke noen kliniske studier som vitner om at gelen virker mot urinveisinfeksjon, men mange av våre kunder rapporterer at de har fått færre urinveisinfeksjoner ettersom gelen kurerer og lindrer tørre slimhinner som ofte kan være årsaken til urinveisinfeksjon.

2. Spørsmål: Kan jeg få utflod etter bruk av AktivGel?

Svar: Ja: Etter å ha brukt VagiVital AktivGel over lengre tid kan skjeden til en viss grad gå tilbake til et normalt miljø, dvs. normal utflod kan oppstå igjen.

3. Spørsmål: Kan jeg bruke fingeren til å påføre gelen i stedet for applikatoren?

Svar: Ja, du kan bruke fingeren i stedet, men det er selvsagt viktig at du er forsiktig og bruker en ren finger.

4. Spørsmål: Hva skjer hvis jeg slutter å bruke AktivGel?

Svar: Våre studier viser at effekten forsvinner over tid. Etter 14 dager uten behandling er effekten halvert. Vår anbefaling er å gå over til å bruke gelen annenhver dag etter 3 måneders bruk. Test deg selv til du er fornøyd! VagiVital AktivGel inneholder ingen hormoner og er helt ufarlig som langtidsbehandling.

5. Spørsmål: Når skal jeg bruke AktivGel - morgen eller kveld?

Svar: Det spiller ingen rolle når på dagen du tar gelen, i våre kliniske studier har den blitt tatt om kvelden, men dette er ikke et krav. Gelen har også høy viskositet, noe som betyr at den blir der den er plassert, dvs. at den er klissfri, og det er derfor ikke nødvendig med truseinnlegg når du bruker den.

6. Spørsmål: Fungerer AktivGel også for yngre kvinner?

Svar: Ja! Gelen fungerer for alle kvinner! Intime plager og tørre slimhinner kan oppstå i ulike perioder av livet, for eksempel etter amming, kreftbehandling, sykdom eller overgangsalder.

Les mer om vanlige årsaker til tørre slimhinner og atrofi her!

Ta vare på deg selv & Stay Pussytive ❤️

/Fanny Falkman Grinndal
Business Manager Nordics
Peptonic Medical AB
fanny.falkman-grinndal@peptonicmedical.se