Om VagiVital

Opptil 60 % av alle kvinner vil oppleve symptomer på vaginal atrofi på et eller annet tidspunkt i livet. Ofte i forbindelse med overgangsalderen. Du er altså ikke alene! Men hva innebærer egentlig atrofi?


Enkelt forklart betyr det tørre slimhinner. Men skal vi være ærlige, er plagene mer enn bare svie og kløe. Det kan også medføre problemer i samlivet og smerte ved vannlating. Plagene kan også oppstå ved aktiviteter som sykling og ridning.


Alle disse symptomene kan imidlertid kureres eller lindres med VagiVital. Den hormonfrie aktive gelen er utviklet av svenske Peptonic Medical og dokumentert i samarbeid med kvinnelige forskere, med bevist effekt. Vi mener nemlig at livet skal leves så problemfritt som mulig, og det gjelder ikke minst underlivet.


En VagiVital-kur varer i 30 dager og brukes deretter ved behov. Vaginalgelen føres enkelt inn i skjeden ved hjelp av en praktisk applikator som doserer nøyaktig og korrekt. Den krystallklare gelen er frisk og inneholder ikke fett, og applikatoren kan derfor enkelt rengjøres med varmt vann. Enkelt, ikke sant?   

Klikk og bestill VagiVital like enkelt og gjør deg klar for å leve livet – fullt og helt.

Psst! Er du fortsatt i tvil om at VagiVital kan hjelpe deg? I en klinisk dokumentert studie gjennomført av kvinnelige forskere fra Karolinska Universitetssjukhuset, Akademiska sjukhuset i Uppsala og Norrlands universitetssjukhus opplevde 79 % av pasientene en klar forbedring av de mest plagsomme symptomene.