Vi jobber kun med klinisk dokumenterte 
resultater gjennom omfattende studier. 
Det blir så mye bedre da.
 


VagiVital har gjennomgått kliniske tester i en multisenterstudie med 90 pasienter, der både effekten og sikkerheten ble dokumentert.   


Bak studien står dedikerte kvinnelige forskere fra Karolinska Universitetssjukhuset, Akademiska sjukhuset i Uppsala og Norrlands universitetssjukhus. Samtlige brenner for å fremme kvinners helse.

Den kliniske studien viste flere positive effekter. Hele 79 % av pasientene opplevde en forbedring av de mest plagsomme symptomene. VagiVital er derfor klassifisert som en aktiv gel, ettersom gelens klinisk dokumenterte effekt gjør mer enn bare å gjenfukte. Følgende forbedringer ble dokumentert:

  • Reduserte symptomer på tørre slimhinner (kløe, irritasjon, smerte ved samleie og vannlating)
  • Reduserte symptomer på urgeinkontinens
  • Forbedring av vaginal pH og antall celler i vaginalslimhinnens overflatelagEffekten av VagiVital på de mest plagsomme symptomene er på lik linje med østrogenpreparater, med den store forskjellen at VagiVital er helt hormonfritt.

LAST NED STUDIEN      DOWNLOAD STUDY


 Forskning for forandring! 


Visste du at forskning på kjønnsorganer har økt siden 2000-tallet? Det er lovende. Men det er bekymringsfullt at bare 10 % av denne økningen gjelder kvinner alene. Kvinners underlivshelse har lenge vært nedprioritert. Men vi jobber for forandring!
Vi jobber for en mer likestilt forskning, der fokus på kvinners helse også skal prioriteres. Er du enig? Støtt forskning på kvinners underlivshelse og signer vår underskriftskampanje her.

VagiVital arbeider for å skaffe flere midler til forskning på kvinners underlivshelse. Oppropet støttes av dosent Aino Fianu Jonasson, Karolinska Institutet, og professor Inger Sundström Poromaa, Akademiska sjukhuset, og vi samarbeider med 1,6 millionerklubben. 1 % av inntektene fra salget av VagiVital går til 1,6 millionerklubbens viktige arbeid for kvinnehelse, via deres 90-konto 123-900 15 20. Sammen skal vi ta opp problemet, belyse området og utjevne forskjellene. Støtt oss i kampen for økt fokus og forskning på kvinners underlivshelse!